fbpx
skip to Main Content
Måndag-Fredag: 10:00-18:00 | Lördag: Stängt | Söndag: Stängt

Lys upp tillvaron med rätt belysning

Hos oss på Sjödins hittar du ett brett utbud av belysning för inom- och utomhusbruk samt badrum. Vi hjälper dig att hitta rätt ljuskällor till rätt utrymme för en prisvärd och energisnål installation.

Telefon: 063-10 84 80
E-post: froson@elon.se

Adress: Hornsgatan 21
832 42 Frösön

Inomhusbelysning

Rätt belysning är pricken över i oavsett inredningsstil. Vi lyser upp ditt hem från golv till tak med ett stort utbud av belysning för inomhusbruk. Kom in till oss så hjälper vi dig att välja.

Utomhusbelysning

Vill du sätta ljus på din villafasad eller trädgård? Vi har ett brett utbud av belysning för utomhusbruk oavsett om du vill ha mysig stämning på verandan eller behöver mer funktionell ljussättning för t.ex. garageuppfarten.

Badrumsbelysning

Skapa harmoni i ditt badrum med rätt belysning till din inredning. Vi hjälper dig att lysa upp både tak och väggar för en trivsam miljö.

Julbelysning

Vad vore julen utan ljus? Hos oss hittar du allt du behöver för att lysa upp årets mysigaste högtid med allt från ljusstakar och julgransljus till slingor och stjärnor.

Övrig belysning

Ea ius idque delectus, has odio autem et. Modo mentitum deserunt qui an, pri ea tempor tractatos consequuntur. Aliquid fuisset qui ea. Pri ea sumo suscipiantur, ne mazim vivendo mentitum sit.

Back To Top