fbpx skip to Main Content
Måndag-Fredag: 10:00-18:00 | Lördag: Stängt | Söndag: Stängt

Hushållsapparater för alla tillfällen

Hos oss på Sjödins finns många valmöjligheter när du vill utrusta ditt hem och underlätta din vardag. Vi har många välkända varumärken i alla prisklasser att välja mellan.

Telefon: 063-10 84 80
E-post: froson@elon.se

Adress: Hornsgatan 21
832 42 Frösön

Kaffe & espresso

Vad vore livet utan kaffe? Vi har flera kaffemaskiner i vårt sortiment som fått bäst i test. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta din favorit.

Klädvård

Vi hjälper dig att utrusta din tvättstuga med allt som behövs för att hålla dina kläder snygga och fräscha längre.

Kolsyrade drycker

Med en kolsyremaskin sparar du både på miljön och på din ekonomi. Du slipper dessutom släpa hem tunga flaskor vatten och läsk från affären. Det kan inte bli enklare!

Köksredskap

Ett välutrustat kök gör matlagningen både roligare och mer funktionell. Hos oss hittar du allt från knivar och kastruller till ugnsformar och bakverktyg från högkvalitativa märken.

Rengöring

Städning är ett nödvändigt ont tycker många. Kom in till oss och upptäck hur du kan göra din städning både roligare och mer tidseffektiv. Med exempelvis en robotdammsugare sköter städningen sig själv medan du är på jobbet. Vi har många prisvärda alternativ.

Köksapparater

Med en extra hjälpreda i köket kan du både spara tid och få riktigt proffsiga resultat. Vi har massor av köksmaskiner att välja på från märken som du kan känna dig trygg med.

Back To Top