fbpx skip to Main Content
Måndag-Fredag: 10:00-18:00 | Lördag: Stängt | Söndag: Stängt

Om Sjödins på Frösön

Familjeföretaget Sjödins grundades på Frösön 1961 av makarna Bert och Gun-Britt Sjödin. Butiken har sedan starten huserat i samma kvarter på den natursköna ön utanför Östersund och har med åren blivit en uppskattad och väletablerad leverantör av framför allt vitvaror.

”Vår styrka är vårt breda sortiment och stora lager vilket gör att vi kan erbjuda snabba leveranser. Vi tycker att kunskap om de produkter vi saluför är viktig och det i kombination med att vi lyssnar uppmärksamt på våra kunders behov så kan vi säkerställa att vi säljer rätt produkt till rätt kund. Våra kunder är ofta återkommande.

Att vi även erbjuder en helhetslösning är en uppskattad trygghet för kunden. Vi finns med i hela processen – från val av produkt till leverans och installation.

Våra anställda har tillsammans lång erfarenhet i branschen och med kunskap och tillgänglighet bidrar de tillsammans till den höga servicenivån.”

Frakt & montering

Vi på Sjödins hjälper dig hela vägen från start till mål. Från beslut av rätt produkt till transport och slutligen installation. Om du önskar fraktar vi även bort din gamla produkt och återvinner den enligt vår miljöcertifiering FR2000.

Givetvis är vi även certifierade att utföra fackmannamässiga installationer. Vi vill att du ska känna trygghet i hela processen och inte behöva anlita flera olika personer för ett och samma jobb.

Vi gör det smidigare helt enkelt!

Back To Top