fbpx skip to Main Content
Måndag-Fredag: 10:00-18:00 | Lördag: Stängt | Söndag: Stängt

Fråga oss om hjälp om dina nya vitvaror

Hos oss på Sjödins hittar du ett brett sortiment av marknadens ledande varumärken inom vitvaror. Vi erbjuder allt från kyl- och frys till tvättmaskiner, diskmaskiner, ugnar och spisar.

Oavsett om du söker prisvärda budgetalternativ eller mer exklusiva produkter så kan vi garantera att vi har ett högkvalitativt alternativ som passar just dig.

Telefon: 063-10 84 80
E-post: froson@elon.se

Adress: Hornsgatan 21
832 42 Frösön

Diskmaskiner

Med en diskmaskin sparar du både tid och energi samt gör ett bra miljöval. Vi har ett stort urval av maskiner som passar de allra flesta behov och önskemål.

Kyl & Frys

Här hittar du allt från standardmodeller av kyl- och frysskåp till kombinationslösningar samt frysboxar och vinkylar. Vi hjälper dig att välja energisnålt och miljövänligt.

Köksfläktar

Vi har ett flertal olika fläktlösningar som passar de flesta köksmiljöer, både gällande kapacitet och estetik.

Tvätt & tork

Vi hjälper dig att göra tvättningen mer effektiv och lite roligare. Att välja tvättmaskin kan vara en djungel. Vi hjälper dig att hitta rätt maskin efter dina behov så du kan lägga din tid på annat.

Spisar, hällar & ugnar

Vårt breda sortiment av spisar, hällar och ugnar passar de flesta matlagningsambitioner och behov. Allt från den avancerade matkonstnären till den blygsamma hobbykocken.

Back To Top